*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Θωρακίστε την υγεία σας

Η διαμόρφωση: Το μυστικό πρόγραμμα του σοβιετικού στρατού για πνευματική αρμονία, ψυχική και σωματική υγεία


Συγγραφή: ·Dmitri Verischagin
Μετάφραση: ·Ελένη Δ. Λογαρά
Έκδοση: Οκτώβριος 2003 από "Διόπτρα"
Σελ.:231 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-364-233-9


Θέμα: "Ψυχική έρευνα" "Συμβουλευτική" "Υγεία"

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου σας αποκαλύπτεται ένα Σύστημα που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ακαταμάχητη υγεία· να πετύχετε εκπλήρωση των επιθυμιών σας· να έχετε μόνο επιτυχίες στη ζωής σας· να προσελκύετε στη ζωή σας τη ροή γεγονότων που θα σας χαρίσουν ευτυχία· να ελέγξετε και να καθορίσετε τη μοίρα σας και να απελευθερωθείτε από τις αρνητικές καρμικές επιδράσεις.
Στο βιβλίο, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται:
-Τεχνικές για την απόκτηση απόλυτης αυτοπεποίθησης
-Μέθοδοι για την εκπλήρωση των "αληθινών" σας επιθυμιών
-Προγράμματα για την αποτελεσματικότητα των πράξεών σας
-Προγράμματα που θα σας φέρουν τύχη και επιτυχία
-Πρακτική εφαρμογή της "ενεργειακής νηστείας" για θεραπευτικούς σκοπούς
-Μέθοδοι αναγνώρισης και διόρθωσης του Κάρμα.
Στο Δεύτερο Στάδιο του Συστήματος (Στάδιο ΙΙ: Διαμόρφωση), που περιγράφεται σ’ αυτό το βιβλίο, θα μάθετε να δημιουργείτε προγράμματα για επιτυχία και καλή τύχη· για την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής σας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σας· για την βελτίωση της υγείας σας. Θα νιώσετε πραγματικά ελεύθερος, γιατί πραγματική ελευθερία είναι η ελευθερία της ψυχής, της σκέψης και της πράξης. Ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει αυτή την ελευθερία ακολουθεί τον δικό του δρόμο, βρίσκει το νόημα της ζωής του και κάνει ό,τι χρειάζεται ο ίδιος προσωπικά και όχι εκείνο που περιμένουν οι άλλοι από αυτόν.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας