*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δράκοντες και άλλα μυθικά τέρατα

"Dragons and other mythical beasts" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Joseph Nigg
Μετάφραση: ·Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος
Εικονογράφιση: ·Veronica Aldous ·Greg Becker ·Mark Duffin ·κ.ά.
Έκδοση: 2003 από "Κοχλίας"
Σελ.:128 (20χ15), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-8228-59-Χ


Θέμα: "Ζώα, Μυθικά"

Δράκοι, μονόκεροι, γρύπες, τέρατα της θάλασσας και άλλα αρχαία ζώα που ποτέ δεν υπήρξαν συνεχίζουν να μας μαγεύουν με τις ονειρικές μορφές και τις μυστηριώδεις δυνάμεις τους. Αποτελούν εκφράσεις των ανθρώπινων φόβων και του θαυμασμού μας για τις φοβερές δυνάμεις της φύσης. Προικισμένα με μαγικές ιδιότητες, ενσαρκώνουν τις επιθυμίες μας για υγεία, πλούτη, σοφία και αθανασία, και επιπλέον μας γοητεύουν με την εκκεντρικότητά τους. Το βιβλίο Δράκοντες και άλλα μυθικά τέρατα είναι ένα ταξίδι μέσα στον υπερφυσικό κόσμο πλασμάτων που δεν υπήρξαν ποτέ, παρά μόνο στη φαντασία μας. Στις γεμάτες από εντυπωσιακές περιγραφές του ζωντανεύουν πάνω από 50 από τα πιο σαγηνευτικά και μυστηριώδη μυθικά πλάσματα. Ξεφυλλίζοντάς το θα συναντήσετε τη Χίμαιρα, την Ύδρα, τις Στυμφαλίδες, το Κράκεν, τη Σφίγγα και άλλα πασίγνωστα τέρατα, που στοίχειωσαν τη φαντασία γενεών και γενεών και εμπλούτισαν την παράδοση πολλών χωρών με μύθους και οράματα. Γνωρίστε λοιπόν από κοντά τα τέρατα του παρελθόντος και βουτήξτε στον υπέροχο τόπο της φαντασίας, του θρύλου και του μυστηρίου.

(2007) Δράκοι, Σαββάλας

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας