*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η πρώτη μου Ιστορία Larousse

"Mon premier Larousse de l' histoire" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Anne - Marie Lelorrain
Μετάφραση: · Αναστασία Αντωνοπούλου
Εικονογράφιση: ·Peter Allen ·Jacques Azam ·Robert Barborini ·κ.ά.
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2003 από "Μεταίχμιο"
Σελ.:159 (24χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-375-535-4


Θέμα: "Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά - Βιβλία για παιδιά" "Ιστορία - Βιβλία για παιδιά"

Ένα πρώτο βιβλίο Ιστορίας για να μάθετε και να διασκεδάσετε ταξιδεύοντας στο χρόνο. Το απλό και κατανοητό κείμενο και οι χιουμοριστικές εικόνες θα σας ταξιδέψουν στην αρχαιότητα και θα σας κάνουν να αγαπήσετε την Ιστορία.
Μέσα από μια συναρπαστική περιπλάνηση τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι αναγνώστες θα αποκομίσουν πολύτιμες γνώσεις για την προϊστορία, την Αίγυπτο των Φαραώ, τη Βίβλο, τα μεγάλα Τείχη της Κίνας, την Αρχαία Ελλάδα, τους Ρωμαίους και τους Γαλάτες, τη ζωή του Ιησού, το Χριστόφορο Κολόμβο και την ανακάλυψη της Αμερικής, το Ναπολέοντα και τη Γαλλική Επανάσταση, τον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο καθώς και για τις θεαματικές ανακαλύψεις της επιστήμης στη σύγχρονη κοινωνία.

(2008) Οι Ρωμαίοι, Modern Times

(2006) Οι ιππότες, Modern Times

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας