*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το όνομά της είναι γυναίκα

Η συναρπαστική ζωή γυναικών της Βίβλου

"Her name is woman: book 2" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Gien Karssen
Μετάφραση: ·Γεώργιος Καλαντζής
Έκδοση: 2002 από "Ο Λόγος"
Σελ.:306 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-510-068-1


Θέμα: "Βίβλος - Κριτική, ερμηνεία κλπ" "Χριστιανισμός" "Θρησκεία - Σπουδή και διδασκαλία"

Συναντήστε 25 γυναίκες σε δράση. Το βιβλίο αυτό είναι μέρος του μπεστ σέλερ: "Το όνομά της είναι γυναίκα". Η συγγραφέας Gien Karssen στο δεύτερο αυτό βιβλίο συνεχίζει τις ενδιαφέρουσες και πρακτικές παρουσιάσεις των γυναικών της Βίβλου με 25 από τις πιο ενθουσιώδεις γυναίκες για το Θεό, ή για την αμαρτία: Δεβόρα, Δαλιδά, Ρουθ, Ιεζαβέλ, Μαρία Μαγδαληνή... Όπως συμβαίνει και σήμερα κάποιες από αυτές πέτυχαν και κάποιες απέτυχαν. Γιατί; Τι έγινε; Με έκπληξη θα ανακαλύψετε τις συναρπαστικές απαντήσεις στο βιβλίο αυτό. Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει επίσης τα αντίστοιχα κείμενα της Βίβλου, καθώς και ερωτήσεις βιβλικής μελέτης, που έχουν κάνει το "Όνομά της είναι γυναίκα" έναν αγαπημένο οδηγό για βιβλικές συμμελέτες γυναικών.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας