*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εισαγωγή στο Dreamweaver MX για Windows και Macintosh

Με εικόνες

"Dreamweaver MX for Windows and Macintosh: Visual Quickstart Guide" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · J. Tarin Towers
Μετάφραση: · Κώστας Καρανικολός
Έκδοση: 2003 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:712 (23χ19), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-209-636-5


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα"

Ακόμα και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Macromedia Dreamweaver, το βιβλίο "Εισαγωγή στο DreamWeaver MX με εικόνες" θα σας βοηθήσει να χειριστείτε αυτό το δημοφιλές εργαλείο κατασκευής ιστοσελίδων σε χρόνο μηδέν. Η πλήρως αναθεωρημένη έκδοση αυτού του μπεστ-σέλλερ οδηγού χρησιμοποιεί βήμα προς βήμα οδηγίες που περιγράφουν τις διάφορες εργασίες, μέσα από τις οποίες εξηγούνται όλα τα βασικά εργαλεία του προγράμματος και το πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε μια τοποθεσία Ιστού.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας