*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πάτερ ημών

"Our Father" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Alexander Schmemann
Μετάφραση: ·Ιωάννης Δ. Λάππας
Έκδοση: Ιανουάριος 2003 από "Μαΐστρος"
Σελ.:61 (21χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8252-13-Χ


Θέμα: "Προσευχές"

Ο Ιησούς Χριστός μας άφησε μόνο μια προσευχή, που γι' αυτόν το λόγο συνήθως καλείται Κυριακή Προσευχή. Αυτή η προσευχή λέγεται αδιάκοπα επί δύο χιλιάδες χρόνια. Την κάθε στιγμή κάπου στη γήινη σφαίρα οι άνθρωποι λένε αυτά τα ίδια λόγια, που κάποτε προφέρθηκαν από τον ίδιο τον Χριστό. Γι' αυτόν το λόγο δεν υπάρχει καλύτερο μονοπάτι που να οδηγεί στην καρδιά της χριστιανοσύνης από αυτή τη σύντομη, και εκ πρώτης όψεως απλή, προσευχή. Εντούτοις, φαίνεται ότι η προσευχή αυτή δεν είναι τόσο απλή... (π. Αλεξάντερ Σμέμαν)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας