*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νέος ονειροκρίτης


Συγγραφή: ·Φαίδωνας Τότσκας
Έκδοση: 2010 από "Μπαρμπουνάκης Χ."
Σελ.:296 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Ονειροκρίτες"

Από τα παλιά τα χρόνια η καθημερινή εξήγηση των ονείρων, ήταν μια ευχάριστη και χρήσιμη απασχόληση. Γνωστά είναι τα περίφημα όνειρα της Αγίας Γραφής και οι θεόπνευστες εξηγήσεις τους, όπως και πολλά άλλα όνειρα, σε διάφορες εποχές. Στην αρχαιότητα τα όνειρα συνήθως εξηγούσαν οι ιερείς, ένας δε από τους πιο γνωστούς και ικανούς ονειροκρίτες, ήταν ο Ιωσήφ, όπως μας αναφέρει η Αγία Γραφή, στο κεφάλαιο της Γένεσης. -Αν βλέπετε συνεχώς για πολλές μέρες καλά όνειρα, τότε σίγουρα κάτι καλό θα σας τύχει, αντίθετα αν βλέπετε άσχημα όνειρα, επί πολλές μέρες.
Τα συνηθισμένα μας όνειρα, φανερώνουν, συνήθως τα μέλλοντα να συμβούν τις επόμενες μέρες, και όχι μια σταθερή κατάσταση. Υπάρχουν όμως και τα "σημαδιακά" όνειρα, που είναι πιο σπουδαία, αν και λιγότερο συχνά και καθορίζουν τα μέλλοντα για αρκετό χρονικό διάστημα.
Ο "Ονειροκρίτης" περιέχει 1.850 λέξεις και τις εξηγήσεις τους.

(1989) Παροιμίες των βαλκανικών λαών, Μαλλιάρης Παιδεία

() Ελληνικά αινίγματα, Μπαρμπουνάκης Χ.

() Λαϊκά ανέκδοτα, αστεία και χωρατά, Μπαρμπουνάκης Χ.

() Ελληνικές παροιμίες, Μπαρμπουνάκης Χ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας