*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πνευμονίες

Διαγνωστική, θεραπεία και προφύλαξη

"Pneumonien: Diagnostik, Therapie und Prophylaxe" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: ·Tom Schaberg ·Santiago Ewig
Μετάφραση: ·Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου
Επιμέλεια: ·Χαράλαμπος Ρούσσος
Έκδοση: 2002 από "Παρισιάνου Α.Ε."
Σελ.:167 (20χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-394-176-Χ


Θέμα: "Πνευμονολογία"

Η πνευμονία εξακολουθεί να είναι μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτου από λοιμώδη αίτια, ακόμη και στις προηγμένες δυτικές κοινωνίες. Κι αυτό, είτε η πνευμονία αναπτύσσεται εξωνοσοκομειακά, είτε ενδονοσοκομειακά. Βασική αιτία του κακού είναι η κακή διαγνωστική προσέγγιση στον αιτιολογικό παράγοντα, η αλόγιστη χρήση των αντιμικροβιακών παραγόντων σε μη ορθολογικά εμπειρικά σχήματα θεραπείας και η επακόλουθη ανάπτυξη σημαντικής αντοχής στα αντιβιοτικά από τα περισσότερα είδη μικροβίων.
[...]

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας