*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ιατρική βιοχημεία

"Medical Biochemistry" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·John Baynes ·Marek H. Dominiczak
Μετάφραση: ·Τερέζα Μουσιαμά
Επιμέλεια: ·Αναστάσιος Καλοφούτης
Έκδοση: 2002 από "Παρισιάνου Α.Ε."
Σελ.:589 (28χ22), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-394-171-9


Θέμα: "Βιοχημεία "

Η Ιατρική Βιοχημεία εξηγεί πώς λειτουργούν οι βιοχημικές διεργασίες στον ανθρώπινο οργανισμό τόσο υπό φυσιολογικές συνθήκες όσο και σε παθολογικές καταστάσεις. Σε όλη την έκταση του κειμένου παρουσιάζονται κλινικές περιπτώσεις που περιγράφουν παθολογικές καταστάσεις που απαντούν συχνά στην ιατρική πράξη, εστιάζοντας στα βιοχημικά δεδομένα σε μορφή ιδανική για φοιτητές ιατρικής.
Το περιεχόμενο της Ιατρικής Βιοχημείας μελετήθηκε προσεκτικά έτσι ώστε να παρέχει τις γνώσεις που απαιτούνται για την ακριβή κατανόηση ενός αντικειμένου, χωρίς ο φοιτητής να υπερφορτώνεται με λεπτομέρειες μικρής κλινικής συνάφειας. Για τη διευκόλυνση της ταχείας αφομοίωσης δύσκολων εννοιών σχεδιάστηκε ειδικά ένα σύστημα έγχρωμης εικονογράφησης.
Οι Επιμελητές της έκδοσης έχουν στο ενεργητικό τους ένα μοναδικό κράμα εμπειρίας στην κλινική ιατρική, την εκπαιδευτική διαδικασία, τη βασική βιοχημεία και την εργαστηριακή ιατρική. Με βάση αυτό το υπόβαθρο μπόρεσαν να παραγάγουν ένα σύγγραμμα αιχμής που προορίζεται για διδασκαλία στα πλαίσια μαθημάτων ιατρικού προσανατολισμού που συνδυάζουν βασικές επιστήμες και πρακτικά ιατρικά θέματα στα αρχικά έτη φοίτησης.

(2022) Ιατρική βιοχημεία, Παρισιάνου Α.Ε.

(2016) Ιατρική βιοχημεία, Παρισιάνου Α.Ε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας