*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οδηγός των μουσείων της Μακεδονίας


Συγγραφή: · Βλάσης Βλασίδης ·Στέλιος Χατζηιωάννου
Φωτογραφία: · Βλάσης Βλασίδης ·Νίκος Αρβανιτίδης
Επιμέλεια: · Βλάσης Βλασίδης
Έκδοση: 2002 από "Leadercom"
Σελ.:143 (24χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8218-21-7


Θέμα: "Μουσεία - Οδηγοί" "Μουσεία - Ελλάς"

Τα μουσεία της Μακεδονίας φυλάσσουν τους αρχαιολογικούς, βυζαντινούς και λαογραφικούς θησαυρούς που γέννησε η δημιουργικότητα των κατοίκων της στο πέρασμα των αιώνων.
Φυλάσσουν επίσης τα κειμήλια των αγώνων τους, τις μαρτυρίες των ξενιτεμών τους, δείγματα της φυσικής ομορφιάς του τόπου τους και της σύγχρονης καλλιτεχνικής δραστηριότητάς τους.
Ο οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες και συνοπτικά κείμενα για κάθε ένα από τα μουσεία όλων των ειδών, για τις πινακοθήκες και τις ιδιωτικές συλλογές της Μακεδονίας.
Περιλαμβάνει επίσης κάθε πρόσθετη χρήσιμη πληροφορία, όπως πλήρη διεύθυνση, ημέρες και ώρες λειτουργίας, αριθμούς τηλεφώνου και φαξ, ηλεκτρονική διεύθυνση και ιστοσελίδα καθώς και χάρτες της Μακεδονίας και αναλυτικό χάρτη της Θεσσαλονίκης όπου σημειώνεται η ακριβής θέση του κάθε μουσείου.
Φιλοδοξεί να βρει τη θέση του μαζί με τους άλλους οδηγούς που θα πάρετε μαζί σας στα ταξίδια σας στη βόρεια Ελλάδα και στη περιπλάνησή σας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας