*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βιβλιογραφία και τεχνολογία

Πρακτικά δεύτερου συνεδρίου ελληνικής βιβλιογραφίας, Αθήνα, 19-20 Οκτωβρίου 1991


Φορέας: ·Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο (Ε.Λ.Ι.Α.) ·Σύλλογος Εκπαιδευτικών Λειτουργών Κολλεγίου Αθηνών
Έκδοση: 1993 από "Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο (Ε.Λ.Ι.Α.)"
Σελ.:259 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-201-114-9


Θέμα: "Βιβλιογραφία, Ελληνική"

Το Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο (Ε.Λ.Ι.Α.) και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Λειτουργών Κολλεγίου Αθηνών (Σ.Ε.Λ.Κ.Α.) παραδίδουν στη δημοσιότητα τα πρακτικά του δεύτερου συνεδρίου ελληνικής βιβλιογραφίας, που οργάνωσαν στις 19 και 20 Οκτωβρίου 1991, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, με θέμα Βιβλιογραφία και Τεχνολογία.
Και ο δεύτερος τόμος, όπως και ο πρώτος, περιλαμβάνει τις εισηγήσεις, που ακούστηκαν στη διάρκεια του διήμερου του συνεδρίου, και τη συζήτηση που ακολούθησε κάθε μέρα, στο τέλος της κάθε ενότητας.
Τα κείμενα των εισηγήσεων δημοσιεύονται όπως κατατέθηκαν στη γραμματεία του συνεδρίου από τους ομιλητές, ενώ οι συζητήσεις που ακολουθούν κάθε ενότητα, δημοσιεύονται απομαγνητοφωνημένες, όπως σχεδόν διατυπώθηκαν, στη μορφή του ζωντανού προφορικού λόγου, με ελάχιστες βελτιώσεις.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας