*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γνωστική ψυχολογία, γνωστική νευροεπιστήμη και εκπαιδευτική πράξη

Μοντέλο επεξεργασίας πληροφοριών


Συγγραφή: · Εμμανουήλ Α. Κολιάδης
Έκδοση: 2002 από "Ιδιωτική Έκδοση"
Σελ.:638 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-85085-3-3


Θέμα: "Ψυχολογία, Γνωστική" "Νευροεπιστήμες"

[...] Στον Δ τόμο της σειράς "Σύγχρονες Ψυχολογικές Θεωρίες", γίνεται διεξοδική αναφορά στο Μοντέλο Επεξεργασίας των Πληροφοριών, το οποίο αποτέλεσε το κυρίαρχο θεωρητικό ερευνητικό παράδειγμα της Γνωστικής Ψυχολογίας ύστερα από την επίδραση κατά κύριο λόγο των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και των σύγχροων νευροβιολογικών ερευνών της Γνωστικής Νευροεπιστήμης.
[...]

(2010) Συμπεριφορά στο σχολείο, Ιδιωτική Έκδοση

(2007) Θεωρίες μάθησης και εκπαιδευτική πράξη, Κολιάδης Εμμανουήλ

(2006) Θεωρίες μάθησης και εκπαιδευτική πράξη, Κολιάδης Εμμανουήλ

(1996) Θεωρίες μάθησης και εκπαιδευτική πράξη, Κολιάδης Εμμανουήλ

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ