*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το ανθρώπινο σώμα

Παίξε με την πασχαλίτσα και γνώρισε το ανθρώπινο σώμα


Συγγραφή: · Jean Claude Guillebaud
Έκδοση: Νοέμβριος 2004 από "Σαββάλας"
Σελ.:20 (27χ33), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-439-0


Θέμα: "Ανατομία, Ανθρώπινη - Βιβλία για παιδιά"

Όλοι μας σαν μικρά παιδιά παίξαμε με τον Φωτεινό Παντογνώστη και περάσαμε πολλές ώρες με τους φίλους μας κάνοντας συνδυασμούς και μαντεύοντας απαντήσεις.
Παρέα με την πασχαλίτσα θα γνωρίσουμε το ανθρώπινο σώμα, θα μάθουμε πώς ξεκινάει η ζωή, επίσης για τις λειτουργίες του σκελετού των ανθρώπων και τα είδη τους, ενώ θα πάρουμε πληροφορίες για το κυκλοφορικό σύστημα, τον εγκέφαλο, την αναπνοή, το πεπτικό σύστημα και τις αισθήσεις, ενώ η πασχαλίτσα θα επιβραβεύει την κάθε σωστή επιλογή μας με τον χαρούμενο ήχο της.

(2007) Η αρχή της ανθρωπιάς, Ψυχογιός

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας