*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Σκοτεινό φάσμα

"Manitou man" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Graham Masterton
Μετάφραση: ·Δημήτρης Ισηγόνης
Υπεύθυνος Σειράς: · Βασίλης Μπαμπούρης
Έκδοση: 2002 από "Οξύ"
Σελ.:196 (23χ16), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8068-95-9


Θέμα: "Σκοτσέζικη πεζογραφία - Διήγημα" "Λογοτεχνία τρόμου"

Οχτώ διηγήματα που αντιπροσωπεύουν ολόκληρο το θεματικό φάσμα του πιο δημοφιλούς συγγραφέα της σειράς ΚΟΛΑΣΗ. Η επιλογή τους έγινε από τη Βρετανική Εταιρεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού, με ευκαιρία τη βράβευση του Graham Masterton τo 1998 για την πολυετή συμβολή του στη διάδοση της λογοτεχνίας του τρόμου στη Μεγάλη Βρετανία.
Οχτώ διηγήματα που θα σας ταξιδέψουν σε κόσμους φανταστικούς και πραγματικούς, μα πάντοτε βάναυσους και ζοφερούς, σε μύθους και θρύλους, στις πιο σκοτεινές γωνιές της ανθρώπινης ψυχής.
"Ο Graham Masterton είναι εφάμιλλος του Stephen King".
Other Realms
"Ένας από τους λίγους αληθινούς αριστοτέχνες της σκηνής του τρόμου".
James Herbert
"Ο Graham Μasterton είναι ο αρχιερέας του τρόμου στη Βρετανία. Ένας από τους πιο πρωτότυπους και ρομαντικούς παραμυθάδες της εποχής μας".
Peter James

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας