*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο μικρός Αντρέας ψάχνει τη μαμά του

"Le petit Alphonse attend sa maman" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Stéphane Daniel
Μετάφραση: · Ασπασία Σιγάλα
Εικονογράφιση: · Serge Bloch
Έκδοση: 2002 από "Σαββάλας"
Σελ.:63 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-460-925-4


Θέμα: "Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη"

Η ιστορία ξεκινά όταν ο μικρός Αντρέας μαζί με τη μικρή του αδερφή και τη μητέρα του αποφασίζουν να επισκεφτούν ένα τεράστιο μαγαζί με παιχνίδια. Η χαρά των παιδιών είναι μεγάλη και ο πλούτος και η ποικιλία σε παιχνίδια ξεπερνά την φαντασία. Όμως ο μικρός Αντρέας χάνεται από το χέρι της μαμάς του και εκεί ξεκινά η περιπέτεια, μια περιπέτεια σε ένα κόσμο που κάθε παιδί θέλει να χαθεί.
Μέσα σε αυτό το λαβύρινθο ορόφων ο μικρός Αντρέας θα μάθει να επιβιώνει, να ξεπερνά τις δυσκολίες, να κάνει καινούργιους φίλους και να εκτιμά τους ανθρώπους που τον βοηθούν.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας