*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βασικά θέματα πνευμονολογίας

"Key Topics in Respiratory Medicine" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·W. J. M. Kinnear ·I. D. A. Johnston ·I. P. Hall
Μετάφραση: · Αντώνιος Κ. Παπαγιάννης
Επιμέλεια: · Αντώνιος Κ. Παπαγιάννης
Έκδοση: 2002 από "University Studio Press"
Σελ.:225 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-1099-7


Θέμα: "Πνευμονολογία"

Τα Βασικά Θέματα Πνευμονολογίας καλύπτουν με τρόπο συνοπτικό όλες τις πλευρές της διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος.
Με αλφαβητική σειρά παρουσιάζονται η διαφορική διάγνωση των κυρίων αναπνευστικών συμπτωμάτων με βάση το ιστορικό και την κλινική εξέταση του ασθενούς, οι ειδικές διαγνωστικές μέθοδοι και οι ενδείξεις τους και όλα τα συνήθη νοσήματα, αλλά και πνευμονολογικά προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν σε ειδικές καταστάσεις, όπως η κύηση και η ανοσοκαταστολή.
Το βιβλίο αποτελεί χρήσιμο βοήθημα για φοιτητές και ειδικευομένους, αλλά και συνοπτικό οδηγό για γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που αντιμετωπίζουν ασθενείς με απαπνευστικά προβλήματα στην καθημερινή κλινική πράξη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας