*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ευρωπαϊκό θέατρο

Πέντε σύγχρονα έργα: Ο επισκέπτης. Ο κόμβος της κοιλάδας του θανάτου. Mainstream. Διαστροφή και άλλες κινήσεις για το τίποτα. Σημάδι

"Le visiteur. Death Valley Junction. Suspect culture: Mainstream. Pervertimento y otros gestos para nada. Kras" (Πρωτότυπος τίτλος )
(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Eric - Emmanuel Schmitt · Albert Ostermaier ·David Grieg · José Sanchís Sinisterra · Judith Herzberg
Μετάφραση: · Ιωάννα Λεκκάκου · Γιώργος Δ. Δεπάστας · Θωμάς Μοσχόπουλος ·κ.ά.
Έκδοση: 2002 από "Εκδόσεις Καστανιώτη"
Σελ.:351 (22χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-03-3357-2


Θέμα: "Θεατρικά έργα - Συλλογές"

Πέντε αντιπροσωπευτικά έργα του σύγχρονου ευρωπαϊκού θεάτρου. Ανθρώπινα και αισθητικά προβλήματα, θέατρο που μιλάει για το θέατρο, αφηγηματικός λόγος, το θέατρο ως μεταφορά του κόσμου, το χιούμορ ως γέφυρα με το υπερβατικό, εικόνες έξω από το μύθο, πολύπλοκα παιχνίδια με αληθινά και ψεύτικα στοιχεία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διατρέχουν τον "Επισκέπτη" του Ερίκ-Εμανουέλ Σμιτ, τον "Κόμβο της κοιλάδας του θανάτου" του Άλμπερτ Όστερμπαϊερ, το "Mainstream" του Ντέιβιντ Γκρεγκ, τη "Διαστροφή" του Χοσέ Σαντσίς Σινιστέρα και το "Σημάδι" της Γιούντιτ Χέρτσμπερχ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας