*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οδηγός τσέπης για καρδιαγγειακές νόσους

"Pocket Guide to Cardiovascular Diseases" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Edward K. Chung ·Dennis A. Tighe
Μετάφραση: ·Χρίστος Δ. Μιχαλόπουλος
Έκδοση: 2002 από "Παρισιάνου Α.Ε."
Σελ.:750 (19χ11), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-394-124-7


Θέμα: "Καρδιολογία" "Καρδιά - Ασθένειες"

Ο "Οδηγός τσέπης για καρδιαγγειακές νόσους" είναι ένας περιεκτικός αλλά εύχρηστος οδηγός για τις συνήθεις καρδιαγγειακές διαταραχές που αντιμετωπίζονται στην πράξη. Είκοσι πρακτικά και συνοπτικά κεφάλαια καλύπτουν τις βασικές αρχές θεμάτων από τις αρρυθμίες μέχρι τη μεταμόσχευση καρδιάς. Με τη σχολαστική επιμέλεια δύο εξεχόντων καρδιολόγων, ο "Οδηγός τσέπης για καρδιαγγειακές νόσους" αποτελεί χρήσιμο εγχειρίδιο, εύχρηστο βοήθημα, αλλά και πηγή αναφοράς για τους πιο έμπειρους κλινικούς. Το βιβλίο αυτό είναι απαραίτητο σε όσους ασχολούνται με τους καρδιοπαθείς, από ιατρούς της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και ειδικευόμενους στην καρδιολογία μέχρι έμπειρους καρδιολόγους.

(2003) Καρδιοφάξ, Παρισιάνου Α.Ε.

(2002) Εγχειρίδιο δοκιμασίας κόπωσης, Παρισιάνου Α.Ε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας