*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο οδηγός της Microsoft για τα ελληνικά Microsoft Windows Me


Συγγραφή: · Craig Stinson (Συλλογικό έργο)
Έκδοση: 2001 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:847 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-332-199-0


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Λειτουργικά συστήματα"

Το βιβλίο περιλαμβάνει τα πάντα - σύντομες και ξεκάθαρες οδηγίες για τους νέους χρήστες και περιεκτικές απαντήσεις για τους πεπειραμένους - σε ένα μόνο τόμο. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, Ο οδηγός της Mictrosoft για τα ελληνικά Windows Me είναι το "απόλυτο" εγχειρίδιο που θα έχετε δίπλα στον υπολογιστή σας και θα χρησιμοποιείτε καθημερινά.
Περιεκτικό
- Εξερευνήστε όλες τις νέες λειτουργίες, τα νέα εργαλεία, και τις νέες δυνατότητες πλήρους ενσωμάτωσης του Internet στα Windows Me - και συνδεθείτε στο Internet όπως δε θα μπορούσατε ποτέ.
- Γνωρίστε τα βοηθήματα συντήρησης και ελέγχου του συστήματος, καθώς και την πληθώρα εργαλείων των Windows Me, τα οποία σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε εύκολα και απλά το σύστημά σας και να εξασφαλίζετε την αξιοπιστία και τη βέλτιστη λειτουργία του.
- Διαβάστε τις πλήρεις, λεπτομερείς πληροφορίες για τη βελτίωση των γραφικών, της απόδοσης των παιχνιδιών, και του τρόπου διασκέδασής σας γενικότερα, καθώς και για την υποστήριξη πολλών οθονών.
- Ανακαλύψτε τον πλούτο των διαθέσιμων πληροφοριών για την υποστήριξη των συσκευών Τοποθέτησης και Άμεσης Λειτουργίας (Plug and Play), καθώς και για όλα τα νέα προγράμματα του λειτουργικού συστήματος.
[...]

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας