*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μικρά δίκτυα με τα ελληνικά Microsoft Windows XP βήμα βήμα

"Home Networking with Microsoft Windows XP Step by Step" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Matthew Danda ·Heather T. Brown
Μετάφραση: ·Παναγιώτης Δρεπανιώτης
Έκδοση: Ιούλιος 2002 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:177 (23χ19), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-209-551-2


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Δίκτυα"

Γνωρίστε τον εύκολο τρόπο να μάθετε κάτι - και μάθετε γρήγορα πως να χρησιμοποιείτε τις ενσωματωμένες λειτουργίες δικτύωσης των Microsoft Windows XP. Με τα βιβλία Βήμα προς Βήμα ορίζετε εσείς τη διδασκαλία. Δουλέψτε με το δικό σας ρυθμό στις σαφείς, σταδιακές οδηγίες του βιβλίου. Από την εγκατάσταση του υλικού μέχρι τη διευθέτηση της λειτουργίας άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων, θα μάθετε ακριβώς τι χρειάζεστε έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα και να πάρετε περισσότερα από το δικτυωμένο χώρο σας!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας