*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Χωρίς αγορά

Αρχαιολογικές προσεγγίσεις στη νεολιθική κοινωνία και οικονομία


Συγγραφή: · Κοσμάς Τουλούμης
Έκδοση: 2002 από "Βάνιας"
Σελ.:128 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-288-084-8


Θέμα: "Οικονομία - Φιλοσοφία και θεωρία"

Πότε και κάτω από ποιες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες ο άνθρωπος άρχισε να παράγει την τροφή του; Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στον παλαιολιθικό κυνηγό και τροφοσυλλέκτη και στο νεολιθικό γεωργοκτηνοτρόφο; Ό,τι ονομάζεται σήμερα "οικονομία της αγοράς" πόση σχέση έχει, έστω και στην "πρωτόγονη" μορφή του, με την αρχή και την εξέλιξη του παραγωγικού σταδίου; Μπορεί η επιστήμη της αρχαιολογίας να προσφέρει απαντήσεις για τα παραπάνω ερωτήματα; Μια απόπειρα προσέγγισής τους επιχειρείται σε τούτο το βιβλίο, αφού πρώτα καθορίζονται τα θεωρητικά πλαίσια μέσα στα οποία κινείται η μελέτη της οικονομίας στην προϊστορική και την αιγαιακή αρχαιολογία.Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας