*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Και τώρα, μόνος με το γιο μου

Μυθιστόρημα

"Man and Boy" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Tony Parsons
Μετάφραση: · Φανή Πανταζή
Έκδοση: Απρίλιος 2002 από "Ψυχογιός"
Σελ.:359 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-274-625-4


Θέμα: "Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Ο Χάρι Σίλβερ τα έχει όλα! Νέος, όμορφος, με μια γυναίκα υπέροχη κι ένα γλυκύτατο αγοράκι, ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο και δουλειά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα στον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης.
Και ξαφνικά, σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Χάρι κάνει μια στραβοτιμονιά και όλα τινάζονται στον αέρα. Τα τριάντα του χρόνια φαίνεται πως βάρυναν απότομα πάνω του και αποδεικνύεται ευάλωτος στη γοητεία μιας κοκκινομάλλας καλλονής.
Η Τζίνα, η γυναίκα του, τον εγκαταλείπει και ο Χάρι βρίσκεται μόνος με τον τετράχρονο γιο του. Πρέπει να μάθει ένα σωρό πράγματα για το τι σημαίνει να μεγαλώνεις μόνος ένα παιδί, τις καθημερινές ανάγκες του, την τρυφερότητα που χρειάζεται για να γιάνει η πληγωμένη ψυχούλα του. Τελικά, ο Χάρι ανακαλύπτει ότι αυτό είναι το πιο υπέροχο και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο.
Άλλοτε αστείο και καυστικό, άλλοτε μελαγχολικό και τρυφερό, το θαυμάσιο, συναρπαστικό αυτό μυθιστόρημα είναι, επίσης, κι ένα απόλυτα πετυχημένο σχόλιο για τις σχέσεις των δύο φύλων στη σημερινή εποχή.

(2018) Οι εκτελεστές, Μεταίχμιο

(2017) Τιμωρός, Μεταίχμιο

(2016) Ο σάκος του φόνου, Μεταίχμιο

(2009) Ανάμεσα σε δυο γυναίκες, Ψυχογιός

(2004) Ζητείται ιδανική σύζυγος, Ψυχογιός

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας