*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια Larousse

"Ma première encyclopédie Larousse" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)
(Συλλογικό έργο)
Μετάφραση: ·Νίκος Κουλούρης
Εικονογράφιση: ·Jacques Azam ·Robert Barborini ·Fred Bernard ·κ.ά.
Επιμέλεια: ·Laure Cambournac
Έκδοση: Απρίλιος 2002 από "Μεταίχμιο"
Σελ.:191 (24χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-375-288-6


Θέμα: "Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά - Βιβλία για παιδιά"

Η ηλικία των 5-9 ετών, είναι από τις σημαντικότερες χρονικές περιόδους στη ζωή του ανθρώπου, αφού διαδραματίζει καίριο ρόλο στην κοινωνικοποίησή του και στη γνωστική του εξέλιξη. Είναι η ηλικία των εξερευνήσεων, των ανακαλύψεων, του παιχνιδιού. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αρχίζουν να συγκεκριμενοποιούν και να εκφράζουν τις απορίες τους για τον περιβάλλοντα κόσμο, αρχίζουν να θέτουν αναρίθμητες ερωτήσεις για ό,τι βλέπουν γύρω τους. Η πρώτη πηγή απαντήσεων στα ερωτήματα και τις απορίες τους είναι οι μεγάλοι –οι γονείς, οι συγγενείς, οι δάσκαλοι–, το σχολείο και φυσικά τα βιβλία.
Σε αυτό το πλαίσιο ο εκδοτικός οίκος Larousse, γνωστός για την πολύχρονη εκδοτική του δραστηριότητα και την κυρίαρχη θέση του στην αγορά λεξικών, εγκυκλοπαιδειών και βιβλίων αναφοράς παγκοσμίως, έρχεται να καλύψει ένα κενό στο χώρο των βιβλίων γνώσεων και αναφοράς αποκλειστικά για παιδιά.
Η Πρώτη μου Εγκυκλοπαίδεια Larousse θα γίνει πολύτιμος σύντροφος των παιδιών ηλικίας 5-9 ετών στις περιπέτειες της γνώσης, προσφέροντάς τους βασικές πληροφορίες για το ανθρώπινο σώμα, την πόλη, τα μέσα μεταφοράς, το περιβάλλον, το χρόνο, τα ζώα, τα φυτά, τη γη, το σύμπαν. Η μέθοδος παρουσίασης των διάφορων ενοτήτων που περιλαμβάνει το βιβλίο εγγυάται την πλήρη κάλυψη των παραπάνω θεμάτων. Η γλώσσα είναι απλή, κατανοητή και προσεγμένη. Τα κεφάλαια, ανάλογα με το θέμα τους, σηματοδοτούνται με διαφορετικά λογότυπα, ενώ κάθε ενότητα συνοδεύεται από διευκρινιστικό τίτλο, μικρή εισαγωγή, ορισμούς, κείμενα για καλύτερη κατανόηση και επεξηγηματικές εικόνες. Η εικονογράφηση πλούσια σε χρώματα, πρωτότυπη και ευρηματική προσφέρει πολύτιμα στοιχεία που συμπληρώνουν με παραστατικό τρόπο τα κείμενα.
Είναι ένα βιβλίο απαραίτητο για την παιδική βιβλιοθήκη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας