*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βαλκάνια, παρευξείνιες χώρες, Ανατολική Ευρώπη

Χρηστικός οδηγός 2002


Επιμέλεια: · Βλάσης Βλασίδης
Φορέας: ·Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
Έκδοση: 2001 από "Ιανός"
Σελ.:263 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7771-58-3


Θέμα: "Βαλκανική Χερσόνησος - Οδηγοί"

Για τέταρτη συνεχή χρονιά οι εκδόσεις Ιανός σε συνεργασία με το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκδίδουν έναν οδηγό για τις όχι και τόσο γνωστές χώρες της Βαλκανικής, της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης. Ο οδηγός περιλαμβάνει το πολιτικό σύστημα των βαλκανικών και παρευξείνιων χωρών, την περιγραφή της οικονομίας τους σε αριθμούς, τους κύριους πολιτικούς παράγοντες και τη διπλωματική τους εκπροσώπηση. Στον οδηγό περιέχονται επίσης πολλά γεωγραφικά και ιστορικά στοιχεία των χωρών, τις διεθνείς διενέξεις τους, την κατάστασή τους στον τομέα της άμυνας, καθώς και χρήσιμα τηλέφωνα για τους επιχειρηματίες ή οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας