*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αγαπημένη μου Ισταμπούλ


Συγγραφή: · Nedim Gürsel
Μετάφραση: ·Άνθη Καρρά
Έκδοση: Μάιος 1990 από "Εξάντας"
Σελ.:204 (19χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-256-001-0


Θέμα: "Τουρκική πεζογραφία - Διήγημα"

Χώρες και πρόσωπα. Γεγονότα σημαντικά και ασήμαντα. Ζωντανά και άμεσα, τρυφερά και ανθρώπινα κομμάτια από το πολύχρονο οδοιπορικό του Ν. Γκιουρσέλ μακριά από τον τόπο του, που αγκαλιάζουν όλες τις αισθήσεις για να φθάσουν ως την καρδιά και το νου του συγγραφέα και να συναντηθούν με άλλες φυλαγμένες εκεί πολύτιμες αναμνήσεις. Την εικόνα ενός απλοϊκού σπιτιού, το γελαστό πρόσωπο ενός κοριτσιού, την πνιχτή κραυγή μέσα σ' ένα κελλί βασανιστηρίων. Να συναντηθεί με την Ισταμπούλ, την αγαπημένη, τη μακρινή και συνάμα παρούσα κάθε στιγμή στο παιχνίδι με το χθες και το σήμερα που ο παγκόσμια γνωστός τούρκος λογοτέχνης υφαίνει με απαράμιλλη αμεσότητα και ευαισθησία, στο καινούριο του βιβλίο.

(1999) Πασκεσέν, Εξάντας

(1998) Ο ξενιτεμένος Μουσταφά και η ψηλόκορμη λεύκα, Εκδόσεις Καστανιώτη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας