*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο οδηγός της Microsoft για το ελληνικό Microsoft Office 2000

"Running Microsoft Office 2000" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Michael Halvorson · Michael J. Young
Μετάφραση: ·Παναγιώτης Δρεπανιώτης ·Αριστογείτων Γρηγοριάδης · Κώστας Καρανικολός
Έκδοση: 1999 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:1572 (24χ19), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-332-190-7


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα"

Ο απόλυτος Οδηγός για την τελευταία έκδοση του δημοφιλέστερου "πακέτου" εφαρμογών οργάνωσης γραφείου: το Ελληνικό Microsoft Office 2000. Το βιβλίο αυτό ακολουθεί τις αυστηρές προδιαγραφές της Microsoft Press και δεν αποτελεί απλώς έναν οδηγό αναφοράς για τις βασικές λειτουργίες του Office 2000, αλλά ένα ολοκληρωμένο βοήθημα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη υπολογιστή. Στις 1.572 σελίδες του βιβλίου περιγράφονται με λεπτομέρειες τα προγράμματα Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Publisher, και FrontPage 2000. Εκτός από την περιγραφή και την ανάλυση των λειτουργιών των επιμέρους εφαρμογών, ο Οδηγός της Microsoft για το Ελληνικό Office 2000 καλύπτει τεχνικές και μεθόδους για τη συνεργασία των εφαρμογών μεταξύ τους, καθώς και για την αυτοματοποίηση περίπλοκων εργασιών μέσω της γλώσσας προγραμματισμού που είναι ενσωματωμένη στο Office 2000, της Visual Basic. Για όλα αυτά υπάρχουν σαφή παραδείγματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τα θέματα που καλύπτονται. Το συνοδευτικό CD-ROM, στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, περιέχει τα παραδείγματα αυτά ώστε να μη χάσετε χρόνο στην πληκτρολόγησή τους, αλλά να προχωρήσετε αμέσως στην εκμάθηση των λειτουργιών των εφαρμογών του πακέτου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας