*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παθολογία

"Medicine" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Allen R. Myers
Μετάφραση: ·Αθανάσιος Χ. Αθανασίου ·Λ. Δαδιώτης ·Νικόλαος Β. Διακουμάκος ·κ.ά.
Έκδοση: 1996 από "Ζεβελεκάκη"
Σελ.:449 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7397-10-Χ


Θέμα: "Παθολογία "

Από το 1984, τα βιβλία της σειράς "The National Medical Series for Independent Study (NMS)" βοηθούν τους φοιτητές της Ιατρικής να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της εκπαιδεύσεως και της κλινικής ασκήσεώς τους. Υπό τις σημερινές συνθήκες της ακατάπαυστης ροής πληροφοριών και της αντιμετωπίσεως περίπλοκων κλινικών ζητημάτων, η σταδιοδρομία στην Ιατρική είναι δυσκολότερη από ποτέ. Όλο και πιο επιτακτικά, η ιατρική κατάρτιση πρέπει να γίνεται κατά τρόπο που να επιτρέπει στους γιατρούς να αναζητούν και να ανασυνθέτουν τις απαραίτητες πληροφορίες και κατόπιν να τις χρησιμοποιούν επιτυχώς. Η NMS έχει σχεδιασθεί έτσι, ώστε να αποτελεί ένα συνεπές πλαίσιο για την ταξινόμηση, μάθηση, ανασκόπηση και εφαρμογή των θεωρητικών και πρακτικών πληροφοριών που καλύπτουν τις βασικές και τις κλινικές επιστήμες. Κάθε βιβλίο περιλαμβάνει τη βασική θεωρία ενός μαθήματος μαζί με 500 ερωτήσεις μελέτης. Ο συνδυασμός βασικής θεωρίας και εργαλείων αυτο-αξιολογήσεως επιτρέπει την εύκολη επανάληψη των κύριων σημείων. Για κάθε ερώτηση μελέτης δίδεται η σωστή απάντηση και σύντομη επεξήγηση και γίνεται ειδική αναφορά στο εδάφιο του κειμένου, στο οποίο συζητείται το σχετικό θέμα. Οι ερωτήσεις μελέτης δίδονται σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Συμβουλίου (των ΗΠΑ) και κατά τρόπο που να υποβοηθάει στην αφομοίωση της ύλης του κεφαλαίου. Η μορφή των ερωτήσεων επαναλήψεως που δίδονται στο τέλος κάθε βιβλίου ποικίλλει. Όπου είναι δυνατόν, οι ερωτήσεις επαναλήψεως δίδονται ως κλινικές περιπτώσεις ή ως εκδοχές προσομοιώσεως των ιατρικών γνώσεων στις πραγματικές συνθήκες. Ο σκοπός αυτών των ερωτήσεων είναι να ωθήσουν τον αναγνώστη να ανατρέξει σε στοιχεία που περιλαμβάνονται σε διάφορα κεφάλαια του βιβλίου. Όλα τα βιβλία της ΝΜS εκσυγχρονίζονται και αναθεωρούνται συνεχώς. Οι συγγραφείς και οι εκδότες αφιερώνουν ικανό χρόνο και προσπάθεια, ώστε να περιλαμβάνεται όλη η ύλη που διδάσκεται στις ιατρικές σχολές. Μεγάλη σημασία δίδεται στην ακρίβεια, τη δομή κα τη συνέπεια. Επίσης, η σειρά διαμορφώνεται περαιτέρω σύμφωνα με τα πορίσματα των συζητήσεων που διεξάγονται κάθε δύο χρόνια μεταξύ ειδικών συμβούλων ιατρικών σπουδών από διάφορες σχολές των ΗΠΑ. Σε αυτές τις συναντήσεις, οι εκδότες σταθμίζουν τις ανάγκες των φοιτητών της Ιατρικής και συζητούν πως η ΝΜS θα τις καλύψει πληρέστερα. Υπό αυτό το πρίσμα, το προσωπικό του εκδοτικού οίκου Harwal καλωσορίζει κάθε σχετικό σχόλιο ή υπόδειξη.

(1996) Παθολογία, Ζεβελεκάκη

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας