*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η μεσαία στήλη

"The middle pillar" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Israel Regardie
Μετάφραση: ·Χριστίνα Μιχαλίτση
Έκδοση: 1991 από "Ιάμβλιχος"
Σελ.:128 (18χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-268-016-4


Θέμα: "Απόκρυφες επιστήμες"

Υπάρχουν μέθοδοι ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης της ανθρώπινης ύπαρξης και μάλιστα η εσωτερική φιλολογία των τελευταίων χρόνων βρίθει από αυτές. Ο Israel Regardie, από τα τελευταία μέλη του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσαυγής και γραμματέας του περίφημου Άλιστερ Κρόουλι, όντας ο ίδιος ψυχολόγος, μεταφέρει το απαύγασμα της έρευνάς του σχετικά με την εσωτερική υπόσταση του ανθρώπου και παραθέτει τις θεμελιώδεις τεχνικές για αυτό που εκείνος θεωρεί ανθρώπινη αυτοβελτίωση. Η άσκηση του Καββαλιστικού Σταυρού, της Μεσαίας Στήλης, της Κυκλοφορίας της Δύναμης και η εργασία του Πεντάκτινου αναλύονται εμπεριστατωμένα, ενώ δίνει κάποια ψήγματα για την έννοια και σημασία του τελετουργικού έργου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας