*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Θεραπευτική άσκηση

Προφύλαξη και αποκατάσταση

"Training Therapy: Prophylaxis and Rehabilitation" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Rolf Gustavsen ·Renate Streeck
Επιμέλεια: ·Αναστάσιος Φιλίππου
Έκδοση: 2001 από "Παρισιάνου Α.Ε."
Σελ.:233 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-394-070-4


Θέμα: "Θεραπείες" "Ιατρική" "Φυσικοθεραπεία"

[...]To θεωρητικό μέρος του βιβλίου περιγράφει τις αρχές, τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις εφαρμογής της θεραπευτικής άσκησης, καθώς και τον επιβεβλημένο τρόπο αντιμετώπισης της υποκινητικότητας, της υπερκινητικότητας και των λειτουργικών διαταραχών του κινητικού συστήματος. Οι εικόνες στο πρακτικό μέρος του βιβλίου παρουσιάζουν διαταραχές κινητικότητας και στοιχεία αυτοκινητοποίησης και δίνουν παραδείγματα για τη βελτίωση της μυϊκής δύναμης και αντοχής και του (νευρομυϊκού) συντονισμού. Το βιβλίο είναι κατάλληλο για τον ειδικό της χειροπρακτικής, ως ένα εγχειρίδιο αναφοράς για προγράμματα θεραπευτικής άσκησης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας