*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο μεσόστυλος

Μυθιστόρημα

"Ortadirek" (Πρωτότυπος τίτλος στα τουρκικά)

Συγγραφή: · Yasar Kemal
Μετάφραση: ·Αλίκη Τάσσιου
Έκδοση: 1981 από "Κέδρος"
Σελ.:415 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Κουρδική λογοτεχνία" "Τουρκική πεζογραφία - Μυθιστόρημα "

Μεσόστυλος είναι η Μεργιέμτζε, η γριά ανατολίτισσα χωρική. Όπως κι οι άλλοι συγχωριανοί της, σπρωγμένη από την πείνα άφησε το χωριό της για να πάει στα Άδανα, όπου στην πλούσια κοιλάδα τους καλλιεργείται το βαμβάκι, ελπίζοντας να βρει δουλειά και ψωμί. Το πραγματικό αυτό περιστατικό ενέπνευσε στο Γιασάρ Κεμάλ, το συγγραφέα του αξέχαστου Ιντζέ Μεμέτ, μια ανυπέρβλητη εποποιία.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας