*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η αυτοθεραπεία του ανθρώπινου οργανισμού

"Spontaneous healing" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Andrew Weil
Μετάφραση: ·Μαρίλη Παναγοπούλου
Έκδοση: Δεκέμβριος 1997 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:384 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-600-328-0


Θέμα: "Θεραπείες"

Στο επαναστατικό αυτό βιβλίο, ο δρ Αντριου Βεϊλ, μια από τις πολυγραφότατες, καθαρές και σημαντικές φωνές στον τομέα της υγείας και της φυσικής θεραπείας, μιλάει για την πραγματικότητα της αυτόματης θεραπείας. Διευκρινίζει τους μηχανισμούς και τις διεργασίες του θεραπευτικού συστήματος του ανθρώπινου οργανισμού, περιγράφει τους τρόπους με τους οποίους ένας άνθρωπος μπορεί να μεγιστοποιήσει τις θεραπευτικές του ικανότητες και σκιαγραφεί τις εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους που μπορούν να βοηθήσουν το θεραπευτικό σύστημα να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις ασθένειες που απειλούν τη ζωή αλλά και τα καθημερινά μικροπροβλήματα και να διατηρεί την υγεία.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας