*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα Ελευσίνια μυστήρια

Μελέτη αρχαιολογική και φιλολογική


Συγγραφή: ·Ν. Φωτιάδης
Έκδοση: 2000 από "Εκάτη"
Σελ.:79 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7437-68-3


Θέμα: "Θρησκευτική λατρεία" "Μυθολογία και θρησκεία"

Η εξήγησις των Ελευσινίων Μυστηρίων είναι δυσχερής διότι ένεκα της τηρηθείσης αυστηροτάτης μυστικότητος οι αρχαίοι συγγραφείς μετά πολλής επιφυλακτικότητος ωμίλησαν περί αυτών, φοβούμενοι την αυστηρότητα του νόμου, επιβάλλοντος ποινήν θανάτου εις τους τολμήσοντας να προδώσωσι την ιερότητα των Μυστηρίων.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ