*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μάθετε τα Microsoft Windows Me

Millenium edition

"Do it yourself Microsoft Windows Me Millenium Edition" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Bjoern - Erik Hartsfvang
Μετάφραση: ·Αριστογείτων Γρηγοριάδης ·Ιωάννης Κατσαντώνης
Έκδοση: 2000 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:343 (23χ19), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-209-430-3


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Λειτουργικά συστήματα"

Το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Millennium Edition (Me) διαθέτει νέες εξαιρετικές δυνατότητες για να σας βοηθήσει να γίνετε παραγωγικότεροι στις καθημερινές σας εργασίες αλλά και να διασκεδάζετε με τον προσωπικό υπολογιστή σας. Το βιβλίο Μάθετε τα Microsoft Windows Me θα σας βοηθήσει να γίνετε αποτελεσματικοί αμέσως χρησιμοποιώντας απλή γλώσσα, ρεαλιστικά παραδείγματα, και απλές αλλά προσεγμένες εικόνες. Το βιβλίο αυτό σας παρέχει διασκεδαστικές, ξεκάθαρες οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, και φανταστικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να επωφεληθείτε από όλες τις νέες δυνατότητες των Windows Me.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας