*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δεινόσαυροι

Ο κόσμος του παρελθόντος


Συγγραφή: ·Κλαούντια Χίφνερ
Μετάφραση: ·Υπατία Μπακούδη
Έκδοση: 1995 από "Ωρίων"
Σελ.:31 (24χ17), Σκληρό εξώφυλλο


Θέμα: "Χειροτεχνία - Βιβλία για παιδιά " "Παιδικές δραστηριότητες" "Δεινόσαυροι - Βιβλία για παιδιά"

Αρχέγονα τροπικά τοπία, εκρήξεις ηφαιστείων και κλιματολογικές αναστατώσεις συνθέτουν την εικόνα της προϊστορικής γης. Γοητευτικοί δεινόσαυροι και άλλα μυστηριώδη προϊστορικά ζώα, όπως πτεροδάκτυλοι και τεράστιες θαλάσιες χελώνες παρουσιάζονται εδώ, μέσα στο φυσικό περιβάλλον τους. Τα χαριτωμένα αυτά τέρατα κατασκευάζονται πολύ εύκολα ως διακοσμητικά για παράθυρα, με ή χωρίς πλαίσιο, από χρωματιστό χαρτόνι και άλλα υλικά. Ο Μάξι, το χαριτωμένο χαμστεράκι του εξωφύλλου, σας δείχνει πώς γίνεται αυτό με πολλές έγχρωμες εικόνες και οδηγίες. Μέσα στο βιβλίο υπάρχει και το πατρόν με όλα τα σχέδια.

(1995) Μόμπιλε, Ωρίων

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας