*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εξατομίκευση και παγκοσμιοποίηση

Ιστορικές και ψυχοκοινωνικές διαδικασίες διαμόρφωσης των συλλογικών αντιλήψεων περί ατόμου, κοινωνίας και πολιτισμού


Συγγραφή: · Γιάννης Δ. Παπαμιχαήλ
Έκδοση: 2001 από "University Studio Press"
Σελ.:217 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-0955-7


Θέμα: "Κοινωνικές επιστήμες" "Παγκοσμιοποίηση"

Το κείμενο αυτού του βιβλίου θα μπορούσε να έχει και άλλους υπότιτλους. Θα μπορούσε λόγου χάρη να αναφέρεται στους περί εκσυγχρονισμού πανηγυρικούς ή στα περί ταυτοτήτων, προσώπων και γονιδίων παραληρήματα. Ψυχαναλυτικότερα, θα μπορούσε να ονομάζεται επιστροφή των απωθημένων προσωπικών δεδομένων στα συμπτώματα διαγραφής της ιστορικής μνήμης. Πιο πολιτικά, απλουστεύσεις και πολυφωνίες στις διαδικασίες εξαμερικανισμού των κοινωνικών επιστημών.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας