*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πολιτική ιστορία της Ελλάδας 1828-1975

Αφορμή για εμβάθυνση στη σύγχρονη ιστορία μας


Συγγραφή: · Ανδρέας Ν. Λοβέρδος
Έκδοση: Ιανουάριος 2001 από "Σάκκουλας Αντ. Ν."
Σελ.:195 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-15-0013-8


Θέμα: "Δημόσιο δίκαιο" "Πολιτική - Ιστορία - Ελλάς"

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2002 κυκλοφόρησε η τρίτη έκδοση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου, Υφυπουργού Εξωτερικών και καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο:
"Πολιτική Ιστορία της Ελλάδας [1828-1975]", εκδ. Αντ. Ν. Σάκκουλα.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε με την ευκαιρία της τρίτης έκδοσης του βιβλίου του: "Είναι μεγάλη χαρά για μένα που το βιβλίου μου αυτό, της ‘Πολιτικής Ιστορίας’, μέσα σε δύο χρόνια κάνει την τρίτη του έκδοση.
Θα είναι διαρκής η προσπάθειά μου να καθιστώ αυτό το βιβλίο όσο γίνεται πιο λειτουργικό. Ένα βοήθημα που θα δημιουργεί σταθερές βάσεις πάνω στις οποίες ο φοιτητής, αλλά και ο κάθε αναγνώστης θα μπορέσει να οικοδομήσει τις γνώσεις του. Γνώσεις που είναι απαραίτητες, αφού το μέλλον προκύπτει από το παρόν και το παρελθόν συνδιαμορφώνει τόσο το παρόν, όσο και το μέλλον. Σ’ αυτήν την έκδοση το καινούργιο στοιχείο είναι η προσθήκη ευρετηρίου ονομάτων με τις αντίστοιχες παραπομπές τους. Κι αυτό κρίθηκε σκόπιμο, επειδή τα ονόματα των ανθρώπων που έπαιξαν ιστορικό ρόλο αποτελούν κι ένα κλειδί που ξεκλειδώνει τις πόρτες της ιστορίας".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας