*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πρωτοζωολογία


Συγγραφή: ·Στυλιανός Θ. Χαραλαμπίδης
Έκδοση: 1998 από "University Studio Press"
Σελ.:173 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-0656-6


Θέμα: "Μικροβιολογία " "Βιολογία - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη)" "Μυκητολογία"

Συνήθως, το διδακτικό βιβλίο αντιμετωπίζεται ως "εμπόδιο" στην προσπάθεια προσέγγισης του πτυχίου/"επάθλου". Σπάνια μόνον αντιμετωπίζεται ως μέσον που διαμορφώνει επιστημονική προσωπικότητα.
Στην πρώτη περίπτωση ο φοιτητής/"αγωνιστής" επιλέγει και αποστηθίζει επικίνδυνα τμήματα ("SOS") του περιεχομένου του βιβλίου, "ξεπερνά το εμπόδιο" και με το ισχύον σύστημα αξιολόγησης "αμείβεται" με μεγάλο βαθμό.
Στη δεύτερη περίπτωση στόχος είναι η κατανόηση του αντικειμένου που πραγματεύεται το διδακτικό βιβλίο.
Στην πρώτη περίπτωση η επιτυχία είναι επιφανειακή, επειδή όπως είναι γνωστό, η αποστήθιση αποκλείει την υποκειμενική συμμετοχή και μετατρέπει το φοιτητή σε απλό θεατή.
Στη δεύτερη όμως περίπτωση η επιτυχία είναι πραγματική. Με την κατανόηση του αντικειμένου που πραγματεύεται το διδακτικό βιβλίο ο φοιτητής αυτοεπιβεβαιώνεται, νιώθει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ανοχή σ΄αυτούς που "φωνασκούν". Στην περίπτωση αυτή, ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να θέτει δικούς του όρους στην συμβατική του αξιολόγησή του... τουλάχιστον στα πλαίσια του μαθήματος της Πρωτοζωολογίας. (Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας