*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Προσεγγίσεις της γέννησης


Επιμέλεια: ·Γρηγόρης Αμπατζόγλου · Σωτήρης Μανωλόπουλος
Έκδοση: 1998 από "University Studio Press"
Σελ.:149 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-0680-9


Θέμα: "Παιδιά - Ψυχολογία " "Εγκυμοσύνη" "Μητέρες και παιδιά"

[...] Γνωρίζουμε ότι όταν η ασπίδα του ψυχικού έργου δεν προστατεύει, η βία ξεσπά στο σώμα και στη συμπεριφορά στα παιδιά, στις οικογένειές τους, και στους λειτουργούς στους οποίους αναθέτουν την φροντίδα τους. Σε αυτή τη γνώση βασίζουμε την ελπίδα μας ότι η εργασία μας στη βρεφική ηλικία είναι ισοδύναμη με την πρόληψη. Η εργασία αυτή περιλαμβάνει παρεμβάσεις στην υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη, τεχνικές της συνοδείας, συμβουλευτική σε μονάδες με πρόωρα νεογνά, ψυχοθεραπεία μητέρας-βρέφους, ομάδες με μητέρες και νήπια, ευαισθητοποίηση των λειτουργιών της περιγεννητικής περιόδου στην ψυχοδυναμική θεωρία και πρακτική. Ελπίζω ότι αυτή η έκδοση θα συμβάλλει σε αυτήν την εργασία. (Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας