*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το σύμπαν, οι μαύρες τρύπες και οι Κβάζαρ

Μια ανάπτυξη για κατανόηση, μια μελέτη για στοχασμό

"Les Quasars" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Daniel Kunth
Μετάφραση: ·Μαργαρίτα Κουλεντιανού
Έκδοση: 1998 από "Τραυλός"
Σελ.:128 (18χ11), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7990-03-Χ


Θέμα: "Κοσμολογία "

Η έννοια της ιστορίας του Σύμπαντος γεννήθηκε τον 20ό αιώνα. Η εκπληκτική είδηση για την ανακάλυψη των κβάζαρ, ως τα πιο "μετατοπισμένα" άστρα του Σύμπαντος και, κατά συνέπεια, τα πιο μακρινά ουράνια αντικείμενα, εξήψε την περιέργεια των αστρονόμων. Κι αν οι κβάζαρ δεν βρίσκονται στην απόσταση που υποθέτουμε, αλλά πολύ πιο κοντά, είναι άρα πολύ λιγότερο φωτεινοί; Οι κβάζαρ βρίσκονται στο κέντρο των γαλαξιών. Άραγε, στο κέντρο κάθε κβάζαρ υπάρχει μια μαύρη τρύπα που ρυθμίζει τις παράξενες, ταραχώδεις ιδιότητες αυτών των άστρων; Αυτός ο τομέας έρευνας, που θέτει σε δοκιμασία τις πιο σύγχρονες θεωρίες, είναι για τον αστροφυσικό Daniel Kunth μια πρόκληση για συνεχή αναθεώρηση της επιστημονικής αναζήτησης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας