*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το παντελόνι του Πυθαγόρα

"Pythagora's trousers: God, physics, and the gender wars" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Margaret Wertheim
Μετάφραση: ·Φώντας Κονδύλης
Έκδοση: 1998 από "Τραυλός"
Σελ.:380 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7122-87-9


Θέμα: "Θρησκεία και επιστήμη" "Επιστήμη - Ιστορία"

Ένα βιβλίο που σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων μόλις εκδόθηκε! Ο λόγος; Έρχεται να καλύψει ένα θέμα -και μάλιστα με έναν τρόπο πρώτη φορά προσιτό σε όλους- πάνω στο οποίο υπάρχει απόλυτο βιβλιογραφικό κενό: Μήπως η δύσκολη πρόσβαση των γυναικών στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας σχετίζεται με τη θεολογική διάσταση της επιστήμης; Το γράψιμο της Βερτχάιμ είναι το καλύτερο που είχα την τύχη να διαβάσω. Είναι σαγηνευτικό.
Περιοδικό "Nature"

Ένα βιβλίο που, ξετυλίγοντας απλόχερα και αβίαστα το νήμα 2500 χρόνων ιστορίας, παρέχει στον μη ειδικό αναγνώστη διαυγείς και καινοφανείς πληροφορίες για τη δίκη του Γαλιλαίου, τη σχέση μεταξύ επιστήμης και μαγείας, κβαντικής φυσικής και γενικής σχετικότητας... Μια σπάνια και ευπρόσδεκτη μείξη λογοτεχνικής γραφής και ιστορίας που συνδυάζει εντυπωσιακές λεπτομέρειες γνώσης των πολιτισμών με την απολαυστική ανάγνωση.
Περιοδικό "New Scientist"

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας