*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Λούντβιχ

Ένα μεταφυσικό θρίλερ

"Ludwig" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Leslie Kenton
Μετάφραση: · Λουκάς Καβακόπουλος
Έκδοση: Ιανουάριος 2001 από "Αρχέτυπο"
Σελ.:512 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7928-28-8


Θέμα: "Λογοτεχνία"

Μια αληθινή ιστορία για το χρόνο και το θάνατο, πέρα από κάθε λογική!

Ένας δημοσιογράφος, πρώην μυστικός πράκτορας των ειδικών δυνάμεων των Η.Π.Α., ανακαλύπτει στη Βιέννη ένα παράξενο χειρόγραφο που τον οδηγεί στο πιο επικίνδυνο ταξίδι της ζωής του, στοιχειώνοντάς τον με τη δύναμη του πνεύματος του Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν. Ένας γιατρός γίνεται δέκτης απίστευτων αποκαλύψεων από έναν ασθενή του και πομπός στη μεταφορά αυτών των πληροφοριών στους κατοπινούς χρόνους. Ο Χρόνος και ο Χώρος αποκτούν άλλες διαστάσεις. Αποκαλύπτεται μια σκοτεινή συνωμοσία, ένας αποκρυφιστικός μυστικός πόλεμος για την κυριαρχία του κόσμου, με πεδίο μάχης την ανθρώπινη ψυχή. Για διακόσια χρόνια, η ιστορία που διηγείται αυτό το χειρόγραφο έχει παρασύρει τις ζωές έξι ανθρώπων σ' ένα χορό της φωτιάς, από τον οποίο δεν υπάρχει απόδραση.

Η Leslie Kenton καταγράφει με μοναδικό τρόπο τη μυστική ζωή του Μπετόβεν, πλάθει μία μεταφυσική ιστορία όπου αναμειγνύονται το μυστήριο, αυτοβιογραφικά στοιχεία, new age φιλοσοφία, το υπερφυσικό, μουσική, σκιές και φαντάσματα του παρελθόντος, αλλά πάνω απ' όλα το αυθεντικό πάθος της συγγραφέως για τον Μπετόβεν.

Λαβυρινθώδες ανάγνωσμα με ατμοσφαιρική πλοκή, όπου η Kenton αναμιγνύει το παρελθόν με το παρόν και πολύ συχνά καταργεί την κλασική έννοια του χρόνου. Η λυρική γραφή και το μυστήριο που διαπνέει ολόκληρο το κείμενο συνθέτουν ένα μαγευτικό μυθιστόρημα. Η "Observer" χαρακτήρισε το "Λούντβιχ" ως Βιβλίο της Χρονιάς (1993) και σημειώνει: "Η Kenton στήνει τη μυστηριακή στρατηγική της περίτεχνα και με ένα ιδιοφυές πάθος για το ύστατο, για την αλήθεια της ψυχής, για τη σωτηρία του κόσμου...". Οι "New York Times" λένε επίσης: "...Η Kenton φαίνεται να γεφυρώνει τον Έκο και τον Μπόρχες, τον Πύντσον και τον Λάβκραφτ, προσθέτοντας μια βαθιά εσωτερική αγωνία και ένα πάθος για την οικολογία και το συμβολισμό...".

Το "Λούντβιχ" είναι ένα σύγχρονο θρίλερ, μια ιστορία που συναρπάζει και "παγιδεύει" τον αναγνώστη μέσα στο λαβύρινθό του, ως την τελική λύση που ξαφνιάζει...

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας