*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βασικές αρχές δικτύων

MCSE Training Kit: Networking Essentials Plus

"MCSE Training Kit Networking Essentials Plus" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: ·Γιώργος Φιλιππάκης ·Αριστογείτων Γρηγοριάδης
Έκδοση: 2000 από "Κλειδάριθμος"
Σελ.:695 (24χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-332-197-4


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Δίκτυα"

Το βιβλίο "Βασικές αρχές δικτύων" αποτελεί το επίσημο εκπαιδευτικό βοήθημα της Microsoft που θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε τις βασικές αρχές των τεχνολογιών δικτύωσης. Η δόμηση του βιβλίου σε αυτόνομα μαθήματα και ο εμπλουτισμός του με πρακτικές ασκήσεις και ερωτήσεις ανακεφαλαίωσης - σε συνδυασμό με τα βίντεο επίδειξης που περιλαμβάνονται στο συνοδευτικό CD - θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στις τεχνολογίες δικτύωσης υπολογιστών και να αποκτήσετε πολύτιμη πρακτική εμπειρία που θα σας φανεί ανεκτίμητη στον πραγματικό κόσμο και θα σας βοηθήσει να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας! Το βιβλίο αποτελεί ταυτόχρονα το επίσημο "εκπαιδευτικό πακέτο" (Training Kit) της Microsoft που επιτρέπει την προετοιμασία για την εξέταση με κωδικό αριθμό 70-058 (Networking Essentials) του προγράμματος πιστοποίησης Microsoft Certified Professional (MCP), ενώ καλύπτει πλήρως και την ύλη της εξέτασης Network+ του CompTIA. Για να σας διευκολύνει στην αναζήτηση συγκεκριμένων θεμάτων, στο συνοδευτικό CD περιλαμβάνεται η αγγλική έκδοση του βιβλίου σε ηλεκτρονική μορφή.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας