*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κάπα

Μυθιστόρημα


Συγγραφή: ·Ryūnosuke Akutagawa
Μετάφραση: ·Γιούρι Λ. Κοβαλένκο
Έκδοση: 1992 από "Εκδόσεις Καστανιώτη"
Σελ.:87 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-03-0933-7


Θέμα: "Ιαπωνική πεζογραφία - Νουβέλα"

"... Αφήστε με να σας εξηγήσω τι είναι οι Κάπα, όσο κι αν αμφισβητείτε την ύπαρξή τους.
Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η επιδερμίδα τους, που αλλάζει συνεχώς αποχρώσεις για να ταιριάζει με το περιβάλλον. Δεν ξεπερνούν σε ύψος το ένα μέτρο και σε βάρος τα δεκαπέντε κιλά.
Κάτι άλλο που θα σας εκπλήξει είναι ότι φορούν γυαλιά, χρησιμοποιούν τσιγαροθήκες και στο χέρι κρατούν πάντα ένα τσαντάκι ή ένα πορτοφόλι.
Τέλος, το πιο διασκεδαστικό ίσως χαρακτηριστικό τους είναι ότι δε φορούν ποτέ ρούχα -ούτε για να καλύψουν τα γεννητικά τους όργανα.
Βέβαια, ένας από αυτούς μου είπε ότι το ίδιο διασκεδαστικό βρίσκουν οι Κάπα τον τρόπο που εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα σκεπάζουμε..."

Η ωραιότερη ίσως νουβέλα του Ριουνοσούκε Ακουταγκάουα, ενός από τους μεγαλύτερους λογοτέχνες της Ιαπωνίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ