*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πάθος για τυρί

Περισσότεροι από 130 πρωτότυποι τρόποι για να μαγειρέψετε με τυρί

"A passion for cheese" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Paul Gayler
Μετάφραση: ·Μαρία Παππά
Φωτογραφία: ·Gus Filgate ·Nic Barlow
Έκδοση: 1998 από "Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη"
Σελ.:191 (26χ23), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-236-926-4


Θέμα: "Μαγειρική"

"Είναι σπάνιο να συναντάς τέτοια φαντασία και ενθουσιασμό σε έναν τόσο νέο σεφ... Το Πάθος για Τυρί είναι το πρώτο αξιόπιστο και λογικό βιβλίο που έχει γραφτεί για μαγειρική με τυρί. Ο Πολ σε κάνει να θέλεις να γευτείς όλα τα τυριά και να δοκιμάσεις κάθε πιάτο".
Φιλίπ Ολιβιέ

Το "Πάθος για Τυρί" αποτελεί το πάντρεμα ενός έξοχου υλικού με πολλαπλές χρήσεις, όπως είναι το τυρί, με διάφορα υλικά και την εξερεύνηση των τρόπων με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το τυρί για να δημιουργήσουμε ευπαρουσίαστα, μοντέρνα, έξοχα πιάτα.

Ειδήμων στο θέμα του τυριού, ο Πολ Γκάιλερ έχει δοκιμάσει πρώτα τις ξεχωριστές ιδιότητες κάθε τυριού προτού τα ενώσει -ή τα αντιπαραθέσει- με άλλα υλικά. Η αλμύρα του Κάσελ Μπλου, για παράδειγμα, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το γλυκό σιρόπι στην πίτα με φιστίκια πεκάν, ενώ η καπνιστή μοτσαρέλα δένει έξοχα με τη γεύση των ψημένων στα κάρβουνα πράσων και των κόκκινων κρεμμυδιών, με αποτέλεσμα μια υπέροχη σαλάτα. Οι συνταγές αυτές για σούπες και ζυμαρικά, κρέας και ψάρι, πιάτα για χορτοφάγους, σάλτσες και γλυκά είναι σκέτος πειρασμός.

Στο "Πάθος για Τυρί" χρησιμοποιείται μια εκπληκτικά μεγάλη ποικιλία τυριών από όλο τον κόσμο, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε ντελικατέσεν και σούπερ μάρκετ. Τυριά γνωστά και λιγότερο γνωστά, αλλά πάντα προσφέρονται εναλλακτικές λύσεις, όπου κρίνεται απαραίτητο. Θα σας παρασύρει να μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε τυριού και θα σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε πρωτοποριακούς τρόπους σερβιρίσματος των τυριών.

Συνοδευόμενο από τις τολμηρές, μοντέρνες φωτογραφίες του Γκας Φιλγκέιτ, το βιβλίο παρουσιάζει τη δημιουργική αντίληψη ενός σεφ και αποκαλύπτει πως το τυρί, αυτή η αρχαία τροφή, είναι πάντα ικανό να προσαρμοστεί στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας