*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,96 €
Ταξιδεύοντας
40 διηγήματα
Ανθολογία: · Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης
Έκδοση: Αύγουστος 2026 από "Εκδόσεις Λέμβος"
Σελ.:216 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5413-96-5
Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Διήγημα - Συλλογές "
40 διαφορετικά ύφη γραφής συναντιούνται σε μια πολυφωνική έκδοση, γεμάτη εικόνες, συναισθήματα και ανατροπές. Ανακαλύψτε πώς οι προσωπικές διαδρομές των ηρώων μετατρέπονται σε μια οικουμενική εμπειρία που θα συγκινήσει κάθε αναγνώστη.
Η περιπέτεια της ανακάλυψης είναι εγγεγραμμένη στο DNA του Έλληνα. Ο τόπος του λουσμένος στο φως αλλά συχνά άγονος και περιορισμένος σε έκταση. Ωστόσο, τόπος που βρέχεται από τη θάλασσα, η οποία διαχρονικά του απηύθυνε το προσκλητήριο ν’ ανακαλύψει τι υπάρχει στο βάθος του ορίζοντα.
Η σχέση ταξιδιού και λογοτεχνίας είναι βαθιά. Η ίδια η λογοτεχνία αποτελεί εξάλλου ένα είδος ταξιδιού, μια περιπλάνηση στον χώρο και στον χρόνο που υπόσχεται συγκινήσεις και ανακαλύψεις. Αγαπημένο πεζογραφικό είδος και η ταξιδιωτική λογοτεχνία. Τα ταξιδιωτικά έργα έχουν έντονο το προσωπικό στοιχείο που τους χαρίζει λογοτεχνική αξία.

Intzempelis, Elpidoforos ¹