*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το σκαμνί του Κίρκεγκωρ

Και άλλα δοκίμια


Συγγραφή: ·Ηλίας Γεωργιάδης
Έκδοση: Ιούνιος 2026 από "Εκδόσεις Περισπωμένη"
Σελ.:56 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5739-99-7


Θέμα: "Νεοελληνικό δοκίμιο " "Υπαρξισμός" "Φιλοσοφία - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Ο ΚΙΡΚΕΓΚΩΡ ΠΟΥΛΗΣΕ την ψυχή του στον Θεό ζητώντας ως αντάλλαγμα ένα απλό σκαμνοδοχείο... Ένα διάστημα ακουγόταν πως είχε εμμονή με μια συγκεκριμένη σκέψη. Ήθελε να βρει ένα αντικείμενο που θα τον βοηθούσε να κλείσει μέσα του όλους τους τελευταίους ανθρώπους του εαυτού του (καθώς και όλη τη σχετική του μελέτη γύρω από αυτούς). Υπέφερε από φριχτούς εφιάλτες, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πως κάθε διαφορετική στιγμή τον έβρισκε να συλλογίζεται ένα κομμάτι του, ένα κομμάτι που μόλις είχε φύγει. Ένα κομμάτι βασανισμένο. Ένα κομμάτι παραδομένο στο μαρτύριο.

(2022) Κρύπτες από δάφνη, Ο Μωβ Σκίουρος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ