*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Έργα


Συγγραφή: ·Γεώργιος Σκληρός
Επιμέλεια: · Λουκάς Αξελός
Έκδοση: 1976 από "Επικαιρότητα"
Σελ.:580 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-205-183-3


Θέμα: "Κοινωνιολογία" "Ελλάς - Ιστορία "

Η συστηματική περιγραφή του οικονομικού, κοινωνικού, ιδεολογικού και πολιτικού πλαισίου, μέσα στο οποίο αναπτύχθηκε και έδρασε η πρωτοπόρα φυσιογνωμία του Γ. Σκληρού, καλύπτει μιαν ιστορική περίοδο ιδιαίτερης σημασίας για τη νεοελληνική κοινωνία, που η αναλυτική και ολοκληρωμένη παρουσίασή της δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί παρά με τη συγκεκριμένη και πολύχρονη έρευνα των ιστορικών μας πηγών.

Με το βιβλίο αυτό η προδρομική σοσιαλιστική σκέψη κλείνει, ουσιαστικά τον κύκλο ζωής της στον Ελλαδικό χώρο.

Ο Σκληρός αποτέλεσε την πιο ολοκληρωμένη μέσα σ' όλες τις αδυναμίες και αντιφάσεις του, περίπτωσή της. Το τέλος του παράλληλο με το τέλος της Δεύτερης Διεθνούς στην Ευρώπη , άνοιξε την προοπτική για το πέρασμα σε μια νέα πραγματικότητα ποιοτικά διάφορη από την προηγούμενη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας