*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 58,50 €
Το μεγάλο βιβλίο της θάλασσας
Ψάρια, οστρακόδερμα, κεφαλόποδα, φύκια & θαλασσινά φυτά
Μετάφραση: ·Αριστοτέλης Μέγκουλας
Έκδοση: Ιούνιος 2025 από "Gastronomy Essentials"
Σελ.:296 Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-85091-3-9
Θέμα: "Μαγειρική" "Γαστρονομία"
Τρεις βραβευμένοι σεφ, Nolwenn Corre, Emmanuel Pilon και Julien Lemarie, συνοδευόμενοι από τη Sonia Bichet, η οποία τιμήθηκε ως MOF (Καλύτερη Τεχνίτρια της Γαλλίας) για το 2023 στη διαχείριση θαλασσινών, συνδυάζουν το ταλέντο και την τεχνογνωσία τους σε ένα απόλυτο βιβλίο αναφοράς: Το Μεγάλο Βιβλίο της Θάλασσας. Μέσα από 80 συνταγές και τεχνικά βήματα, προσφέρουν μια εξαιρετική επισκόπηση των πολλαπλών τρόπων αξιοποίησης των θαλάσσιων προϊόντων: ψάρια, οστρακόδερμα, κεφαλόποδα, οστρακοειδή, φύκια και ακόμη και θαλάσσια φυτά. Οι συνταγές ισορροπούν μεταξύ της παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας και της σύγχρονης δημιουργίας, δίνοντας έμφαση σε κλασικά προϊόντα όπως το χριστόψαρο, το στρείδια και τα χτένια. Παράλληλα, παρουσιάζουν και πιο ασυνήθιστα προϊόντα προς ανακάλυψη, όπως το αγγούρι της θάλασσας, η ανεμώνη και τα φύκια.
