*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Humance. Ιστορίες συμφοράς της ανθρώπινης συμπεριφοράς


Συγγραφή: ·Στέφανος Στασινόπουλος
Έκδοση: Μάρτιος 2025 από "24 γράμματα"
Σελ.:194 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-246-006-1


Θέμα: "Ψυχολογία"

Τί κοινό έχει ο Καίσαρας με έναν αθλητή του μαραθωνίου; Ή ένα υπερηχητικό αεροπλάνο με τον master Yoda και τον Stan Lee; Ή μία HR manager με εσάς που διαβάζετε αυτό το οπισθόφυλλο; Στις σελίδες του Humance περιγράφονται οι πιο διαδεδομένες περιπτώσεις παγίδων της ανθρώπινης συμπεριφοράς που μας οδηγούν ενίοτε στη μεροληψία ή στη συμφορά. Χωρίς πολλές αναφορές και επιστημονικότητες, αυτοτελή κεφάλαια αφηγούνται αινιγματικές ιστορίες που πιθανότατα σας έχουν προβληματίσει στο παρελθόν.
Όχι μια και δυο, αλλά πολλές φορές.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ