*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ατενίζοντας τη ζωή

Δοκίμια στοχασμού και προβληματισμού


Συγγραφή: · Αθανάσιος Ν. Χατζής
Έκδοση: 1994 από "Επικαιρότητα"
Σελ.:134 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-205-313-5


Θέμα: "Ελληνικά δοκίμια"

Η πίστη είναι σαν το τριαντάφυλλο. Μικρό μπουμπουκάκι στην αρχή, που δεν ξέρεις ούτε με τι χρώμα θα φανερωθεί ούτε πόσο θα μεγαλώσει. Που αν δεν το συντηρήσεις με νερό που θα 'χει βγει απ' την ψυχή σου θα μαραθεί. Και που απρόσεκτα αν το κρατήσεις, θα σ' αγκυλώσει και θα σε ματώσει. Για να πιστεύει κανείς σε κάτι, δεν είναι απαραίτητο να ψάχνει να βρει ιδέες και ιδανικά, αν αυτές δεν έχουν κατοικήσει από πριν στην ψυχή του. Και ούτε είναι υποχρεωτικό ν' αγωνίζεται για να πιστέψει σε κάτι. Αρκεί και μια παλιά χορταριασμένη [...] πόρτα, για να πλάσει τ' όνειρό του! Αρκεί κι ένα γλυκό χαμόγελο από ένα αγαπημενο πρόσωπο [...] για να τον κάνει τρισευτυχισμένο [...] ο άνθρωπος δε ζητάει πολλά! Οι άνθρωποι ζητάνε πολλά από τους άλλους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας